Werkwijze bij verbouwingen

 

Onze missie en visie is als volgt:

,,Leveren wat een opdrachtgever écht wil!” ,,Meerwaarde genereren zonder meerwerk!”

Huidige aanbestedingsmethodiek:
,,Om de opdracht te krijgen wordt de calculatie vaak te goedkoop aangeboden of worden er vaak bewust zaken niet naar voren gebracht, om vervolgens tijdens de bouw een fors bedrag aan meerwerk in rekening te brengen, want daar zal het aannemersbedrijf haar winst op moeten maken. Als bouwbedrijf werken wij niet mee aan deze achterhaalde aanbestedings-methodiek. De kans op het overschrijden van uw budget is dan namelijk zeer groot. Dit vinden wij onwenselijk, want de ervaring leert dat het overschrijden van uw budget leidt tot irritatie, wrijving, discussies en financiële problemen. Dit vinden wij een oneerlijk verdienmodel en een ongepaste manier van werken.

Hoe dan wel? En waarom Rensing Bouw B.V.?

Wij streven naar een eerlijk en transparant product en willen een overschrijding van uw budget voorkomen.
Bij Rensing Bouw B.V. werken meedenkende, betrouwbare medewerkers en co-makers* welke goed omgaan met uw spullen. We dekken de zaak tijdig af, beschermen bestaande vloeren / trappen en vinden dat goede communicatie essentieel is voor een goedlopend bouwtraject!

Voor verbouwingen wordt een eerlijke richtprijs opgesteld en de bouw wordt uitgevoerd op regiebasis. We willen U als opdrachtgever ontzorgen, zijn transparant, streven naar de maximale kwaliteit en willen U een goed gevoel van de verbouwing laten ervaren.

“Onze klanten zijn relaties die onze inzichtelijke werkwijze weten te waarderen en ons het vertrouwen geven dat het werk goed uitgevoerd wordt.”

Bij wederzijds vertrouwen gaan wij graag de uitdaging met U aan zodat U kunt krijgen wat U écht wilt!

 

*Wij spreken liever over Bouwbedrijf en bouwpartners (Co-makers) dan over aannemers en onderaannemers.
Omdat wij vinden dat je een bouw samen maakt! / Bouwen is vertrouwen!